• Wie zijn wij

  Begonnen met een klein bedrijf in 1992, na jarenlange ervaring in het vak sindsdien is een naam opgebouwd waar we trots op zijn, en die wij waarborgen door goed werk af te leveren. De klanttevredenheid staat bij ons dan ook voorop. Wij bieden u een volledig assortiment aan dakdiensten, inclusief advies en reparatie.

  Bekend van RTL7 - Ondernemend Nederland

  Alle dakwerken

  Op zoek naar een specialist voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Dakdekkersbedrijf J.Brouwer uit den Haag combineert expertise met jarenlange ervaring, en klantgerichtheid met een gestructureerde aanpak. Onze vakmannen werken alleen met de beste bouwmaterialen, en garanderen een minutieuze afwerking. Want een kwaliteitsdak is heel belangrijk. 

  Uw dak, onze uitdaging

  Dakdekkersbedrijf J.Brouwer heeft meer dan tien jaar ervaring met dakwerken. Bovendien zijn wij elke dag op het dak aanwezig, zodat u zeker bent van een nauwgezette opvolging, en tijdige bijsturing. Ons werkterrein is door heel Nederland. Reken op goed advies en een correcte uitvoering. Ook voor (dringende) herstellingen kunt u op ons rekenen.

  Vrijblijvende offerte

  Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit. Daarom zitten we voor de start van de werkzaamheden samen, geven we u alle mogelijke opties, en streven we naar een gedetailleerde offerte die uw budget maximaal respecteert. Geïnteresseerd in een samenwerking?  Vraag de gratis offerte aan:

  • * velden zijn verplicht.

  Bel mij terug!

  Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.

Bel ons direct!