• Dakdekker in Vlaardingen

  Op zoek naar een dakdekker in Vlaardingen? Bent u woonachtig in de omgeving van Vlaardingen en bent u opzoek naar een dakdekker bedrijf? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Dak-Brouwer. Wij zijn gevestigd in de buurt van Vlaardingen en werken door heel Nederland. Bij ons staat de klant altijd voorop, dit resulteert erin dat we klantgericht te werk gaan en ervoor zorgen dat al uw wensen vakkundig worden doorgevoerd op uw dak. Op deze pagina komt u meer te weten over de mogelijkheden die er zijn bij Dak-Brouwer. Bekijk deze pagina of bel ons direct voor uw vragen: (0183) 794 - 525

  Wij pakken elke klus met beide handen aan

  Dak-Brouwer kent vele specialismen, al is onze hoofdzaak natuurlijk dakdekken. Hier komen veel dingen bij kijken, geen enkel dak is hetzelfde. De ene keer moet uw goot gerepareerd worden, de andere keer moeten uw dakpannen gerepareerd worden. Voor Dak-Brouwer is niets te gek, elke klus die te maken heeft met een dak pakken wij met beide handen aan! Heeft u twijfels of uw renovatie of nieuwbouwproject binnen ons taken pakket valt? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan bespreken wij met u de mogelijkheden.

  Bij ons weet u waar u aan toe bent – Dakdekker Vlaardingen

  Wij vinden dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Daarom kunt u bij Dak-Brouwer een gratis dakinspectie laten doen. Wij bekijken uw dak dan nauwkeurig en geven u een advies op maat. Wanneer u wilt kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Deze bespreken wij graag met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer u ervoor kiest om door Dak-Brouwer uw dak te laten repareren dan maken wij duidelijke afspraken met u. Zo weet u van te voren wat u van ons kan verwachten en zult u niet voor verrassingen komen te staan.

  Langdurig resultaat

  Wij verzorgen al uw dakdiensten, dit doen wij al sinds 1992. Na onze jarenlange ervaring in het vak hebben wij besloten om dit zelf te gaan doen, in de buurt van Vlaardingen. Bij ons is de kwaliteit altijd erg belangrijk. Wij willen iets afleveren waar we trots op zijn en waar uw dak jarenlang mee verder kan. Een langdurig resultaat is voor zowel u als voor ons erg belangrijk. Het laatste wat u wilt is natuurlijk dat wij een jaar later voor dezelfde klus terug moeten komen. Daarom werken wij altijd uiterst nauwkeurig en werken er enkel professionele mensen op uw dak. Daarnaast werken wij enkel met gecertificeerde producten.

  Wanneer u nog wat meer van onze werken wilt zien kunt u dit doen op verschillende pagina's op onze website. Zo kunt u diverse projecten van ons bekijken die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Uiteraard staan daar ook foto's bij zodat u zelf kunt oordelen wat u ervan vindt! Wij helpen u graag! Heeft u een probleem met uw dak en heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dit kan u doen via onze website, e-mail of via de telefoon. Wij staan u graag te woord en kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw dak!

  Vraag een gratis offerte aan:

  • * velden zijn verplicht.

  Bel mij terug!

  Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.

Bel ons direct!