• Dakdekker in Rotterdam

  Wilt u werkzaamheden laten uitvoeren of heeft u problemen aan uw dak? En wilt u dit laten oplossen door een professionele dakdekker? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf Dak-Brouwer aan het juiste adres. Wij verzorgen veel dakdekkers klussen in omgeving Rotterdam en hebben een professioneel team van ervaren dakdekkers voor u klaar staan. Wij zien elke klus als een uitdaging en zorgen ervoor dat uw project aan uw dak een succes zal worden! Vraag een gratis offerte aan of bel ons direct voor uw vragen: (010) 713 - 0055

  Vraag een gratis offerte aan:

  • * velden zijn verplicht.

  Waarom dakdekker Rotterdam bij Dak-Brouwer

  Bent u op zoek naar een dakdekker Rotterdam? In deze regio zijn veel dakdekkers actief, waardoor het voor u lastig kan zijn om een bedrijf te kiezen dat bij u past. Wij geven u daarom graag een beter beeld over onze specialisaties en werkwijze! Onze specialiteit ligt op het gebied van dakwerken, dakrenovatie, bitumineuze dakbedekking, nokvorst reparatie, schoorsteen lekkage en dakonderhoud. Als dakdekker vinden wij het belangrijk dat we kwaliteitsdaken afleveren en blijven openstaan voor innovaties in ons vakgebied. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt van een andere dakdekker in Rotterdam. Door onze expertise en ervaring zijn wij in staat elke klus vakgericht te voltooien. Daarbij komt dat wij altijd klantgericht te werk gaan en dit combineren met een gestructureerde werkwijze. Bij Dak-Brouwer staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom doen wij er alles aan om een helder beeld van te voren te schetsen over de werkzaamheden. Wij nemen daarom graag de tijd om al uw wensen te bespreken, zodat wij hier een zeer gedetailleerde en vrijblijvende offerte op kunnen maken. Vervolgens voorzien onze dakdekkers tijdens het gehele project van een persoonlijke en deskundige service, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen!

  Voorkom waterschade  

  Naast het leggen van een goede dakbedekking, is ook het onderhoud van uw dakbedekking essentieel. Zeker in de bedekking van een plat dak kunnen snel scheurtjes en kleine gaatjes ontstaan, wat lekkage kan veroorzaken. Een daklekkage kan voor veel ellende zorgen en moet daarom zo snel mogelijk verholpen worden, voordat ook het houtwerk van het dak beschadigt. De meeste lekkages zijn te herkennen aan vochtplekken in het plafond of op de muur. Als u dit ziet is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met één van onze dakdekkers uit Rotterdam op te nemen! We ondernemen direct actie en zorgen ervoor dat uw lekkage zo snel mogelijk verholpen is.   

  Gratis dakinspectie door dakdekker Rotterdam

  Het kan zijn dat u twijfelt over de status van uw dak. Is deze nog wel in orde? Of moet het dak gerenoveerd worden? Om hier zeker van te zijn, kunt u bij ons een gratis dakinspectie aanvragen. Een dakdekker Rotterdam komt dan langs om uw dak nauwkeurig te inspecteren. Zo komt de dakdekker er snel achter of uw dak in goede staat verkeerd of dat deze gerepareerd moet worden. Wanneer u een dakinspectie laat uitvoeren krijgt u daarna een deskundig advies over uw dak en bent u uiteraard tot niks verplicht! Omdat het beter is om schade te voorkomen dan de schade te reparen is een dakinspectie daarom aan te raden. Tijdens een dakinspectie worden de volgende punten van uw dak bekeken:

  • De dakgoten
  • Uw complete schoorsteen
  • Het houtwerk van uw dak en het dakbeschot
  • Uw dakkapel
  • Uw dakpannen

  Als u zelf punten heeft die meer aandacht nodig hebben tijdens een dakinspectie, kunt u deze van te voren altijd bij ons aangeven!

  Kosten dakdekker Rotterdam

  Een dakdekker met de beste prijzen vinden is nog weleens lastig. Weet je niet precies wat de gemiddelde prijzen zijn voor het inhuren van een dakdekker? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Een dakdekker komt kosteloos langs voor een dakinspectie. Nadat het dak geïnspecteerd is weet de dakdekker wat er aan gedaan moet worden. Na de inspectie ontvang je een offerte met de kosten. We kunnen vooraf geen kosten delen, omdat dit per dak en werkzaamheid erg verschilt. Het ene dak kan meer beschadigd zijn dan het andere dak. Vaak rekent een dakdekker kosten per vierkante meter.

  Kosten werkzaamheden dakdekker Rotterdam

  Dakdekkers rekenen altijd verschillende prijzen per werkzaamheid. Hierbij houden dakdekkers ook rekening met verschillende daken waarop werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Zo is het eenvoudiger en goedkoper om reparaties uit te voeren op een plat dak. Dakdekkers moeten op een hellend dak veel meer uitkijken, omdat het een onveilige werkomgeving is. Voor onderhoud raden dakdekkers altijd een plat dak aan.

  Dakdekker in Rotterdam

  Bent u opzoek naar een dakdekker uit Rotterdam? Twijfel dan niet langer en informeer eens naar de mogelijkheden van Dak-Brouwer. Wij geven u kosteloos een offerte en leveren maatwerk af. Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste speerpunten tijdens onze werkzaamheden. Wilt u toch meer informatie en meer te weten komen over eerdere projecten? Kijkt u dan eens rustig op onze website. Hier vindt u veel informatie over al onze werkzaamheden.

  Naast regio Rotterdam maken wij graag door heel Nederland nieuwbouw- en renovatieprojecten tot een groot succes. We zijn zelfs actief in een groot gedeelte van België. Woont u dus in België? Grote kans dat wij u dan ook kunnen helpen.

  Bel mij terug!

  Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.

Bel ons direct!