• Dakdekker in Rotterdam

  Wilt u werkzaamheden laten uitvoeren of heeft u problemen aan uw dak? En wilt u dit laten oplossen door een professionele dakdekker? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf Dak-Brouwer aan het juiste adres. Wij verzorgen veel dakdekker klussen in omgeving Rotterdam en hebben een professioneel team van ervaren dakdekkers voor u klaar staan. Wij zien elke klus als een uitdaging en zorgen ervoor dat uw project aan uw dak een succes zal worden! Vraag een gratis offerte aan of bel ons direct voor uw vragen: (010) 713 - 0055

  Vraag een gratis offerte aan:

  • * velden zijn verplicht.

   

  Dak-Brouwer, de beste keuze!

  Bent u op zoek naar een dakdekker in Rotterdam? In deze regio zijn veel dakdekkers actief, waardoor het voor u lastig kan zijn om een bedrijf te kiezen dat bij u past. Wij geven u daarom graag een beter beeld over onze specialisaties en werkwijze! Onze specialiteit ligt op het gebied van dakwerken, dakrenovatie, bitumineuze dakbedekking, nokvorst reparatie, schoorsteen lekkage en dakonderhoud. Als dakdekker vinden wij het belangrijk dat we kwaliteitsdaken afleveren en blijven openstaan voor innovaties in ons vakgebied. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt van andere dakdekkers in Rotterdam. Door onze expertise en ervaring zijn wij in staat elke klus vakgericht te voltooien. Daarbij komt dat wij altijd klantgericht te werk gaan en dit combineren met een gestructureerde werkwijze. Bij Dak-Brouwer staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom doen wij er alles aan om een helder beeld van te voren te schetsen over de werkzaamheden. Wij nemen daarom graag de tijd om al uw wensen te bespreken, zodat wij hier een zeer gedetailleerde en vrijblijvende offerte op kunnen maken. Vervolgens voorzien wij u tijdens het gehele project van een persoonlijke en deskundige service, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen!

  Voorkom waterschade  

  Naast het leggen van een goede dakbedekking, is ook het onderhoud van uw dakbedekking essentieel. Zeker in de bedekking van een plat dak kunnen snel scheurtjes en kleine gaatjes ontstaan, wat lekkage kan veroorzaken. Een daklekkage kan voor veel ellende zorgen en moet daarom zo snel mogelijk verholpen worden, voordat ook het houtwerk van het dak beschadigt. De meeste lekkages zijn te herkennen aan vochtplekken in het plafond of op de muur. Als u dit ziet is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen! We ondernemen direct actie en zorgen ervoor dat uw lekkage zo snel mogelijk verholpen is.   

  Gratis dakinspectie

  Het kan zijn dat u twijfelt over de status van uw dak. Is deze nog wel in orde? Of moet het dak gerenoveerd worden? Om hier zeker van te zijn, kunt u bij ons een gratis dakinspectie aanvragen.

  Door uw dak nauwkeurig te inspecteren, komen wij er snel achter of uw dak in goede staat verkeerd of dat deze gerepareerd moet worden. Wanneer u een dakinspectie laat uitvoeren krijgt u daarna een deskundig advies over uw dak en bent u uiteraard tot niks verplicht! Omdat het beter is om schade te voorkomen dan de schade te reparen is een dakinspectie daarom aan te raden. Tijdens een dakinspectie worden de volgende punten van uw dak bekeken:

  • De dakgoten
  • Uw complete schoorsteen
  • Het houtwerk van uw dak en het dakbeschot
  • Uw dakkapel
  • Uw dakpannen

  Als u zelf punten heeft die meer aandacht nodig hebben tijdens een dakinspectie, kunt u deze van te voren altijd bij ons aangeven!

  Wij gaan verder dan alleen Rotterdam

  Bent u opzoek naar een dakdekker uit Rotterdam? Twijfel dan niet langer en informeer eens naar de mogelijkheden van Dak-Brouwer. Wij geven u kosteloos een offerte en leveren maatwerk af. Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste speerpunten tijdens onze werkzaamheden. Wilt u toch meer informatie en meer te weten komen over eerdere projecten? Kijkt u dan eens rustig op onze website. Hier vindt u veel informatie over al onze werkzaamheden.

  Naast regio Rotterdam maken wij graag door heel Nederland nieuwbouw- en renovatieprojecten tot een groot succes. We zijn zelfs actief in een groot gedeelte van België. Woont u dus in België? Grote kans dat wij u dan ook kunnen helpen.

  Bel mij terug!

  Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.

Bel ons direct!