• Dakdekker in Rotterdam

  Op zoek naar een dakdekker in Rotterdam? Heeft u een klus liggen voor uw dak? Wil u dat laten oplossen door een professionele dakdekker? Dan bent u bij dakdekkers bedrijf Dak-Brouwer aan het juiste adres. Wij verzorgen veel dakdekker klussen in omgeving Rotterdam en hebben een professioneel team voor u klaar staan. Door onze jarenlange ervaring zien wij elke klus als een uitdaging. Wij zorgen ervoor dat uw project aan uw dak een succes zal worden! Bekijk deze pagina of bel ons direct voor uw vragen: (010) 713 - 0055

  Dak-Brouwer, de beste keuze!

  In de omgeving Rotterdam zijn veel dakdekkers actief, dus waarom zou u voor ons moeten kiezen? Daar hebben wij een aantal goede redenen voor! Door onze expertise en evaring zijn wij in staat elke klus vakgericht te voltooien. Bij ons kunt u dus overal voor terecht, welke dakdienst u ook voor ons heeft. Daarbij komt dat wij altijd klantgericht te werk gaan en dit combineren met een gestructureerde werkwijze. Bij Dak-Brouwer staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom doen wij er alles aan om een helder beeld van te voren te schetsen over de werkzaamheden. Wij nemen daarom graag de tijd om al uw wensen te bespreken, zodat wij hier een zeer gedetailleerde en vrijblijvende offerte op kunnen maken. U ziet dus dat er veel redenen zijn om gebruik te maken van de diensten van Dak-Brouwer. Gratis dakinspectie – Dakdekker Rotterdam

  Het kan zijn dat u twijfelt over de status van uw dak. Is deze nog wel in orde? Is het nodig om uw dak te laten renoveren? Dit zijn een aantal vragen die wij vaak tegenkomen. Daar hebben we bij Dak-Brouwer wat op gevonden: een gratis dakinspectie. Door uw dak nauwkeurig te inspecteren, komen wij er snel achter of uw dak in goede staat verkeerd of dat deze gerepareerd moet worden. Wanneer u een dakinspectie laat uitvoeren krijgt u daarna een deskundig advies over uw dak en bent u uiteraard tot niks verplicht! Omdat het beter is om schade te voorkomen dan de schade te reparen is een dakinspectie daarom aan te raden. Tijden een dakinspectie worden de volgende punten van uw dak bekeken:

  De dakgoten

  • Uw complete schoorsteen
  • Het houtwerk van uw dak en het dakbeschot
  • Uw dakkapel
  • Uw dakpannen Als u zelf punten heeft die meer aandacht nodig hebben tijdens een dakinspectie, kunt u deze van te voren altijd bij ons aangeven!

  Wij gaan verder dan alleen Rotterdam

  Uiteraard zijn wij in de regio Rotterdam actief, hier blijft het alleen niet bij. Wij zijn door heel Nederland actief om uw nieuwbouw- en renovatieproject tot een succes te maken. Woont u in België? Grote kans dat wij u dan ook kunnen helpen. Wij zijn namelijk ook werkzaam in een groot gedeelte van België. Interesse? Bent u opzoek naar een dakdekker uit Rotterdam, twijfel dan niet langer en informeer eens naar de mogelijkheden van Dak-Brouwer. Wij geven u kosteloos een offerte en leveren maatwerk af. Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste speerpunten tijdens onze werkzaamheden. Wilt u toch meer informatie en meer te weten komen over eerdere projecten? Kijkt u dan eens rustig op onze website. Hier vindt u veel informatie over al onze werkzaamheden.

  Vraag een gratis offerte aan:

  • * velden zijn verplicht.

   

  Bel mij terug!

  Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.

Bel ons direct!