• Dakdekker Krimpen aan den IJssel

  Het is belangrijk dat je een waterdicht en veilig dak boven je hoofd hebt. Een goed dak zorgt voor een prettig klimaat in de woning en beschermt ons tegen alle weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind een hoge of lage temperatuur. Dit onmisbare onderdeel van de woning heeft daarom een hoop te verduren en daarom is het van belang om goed dakonderhoud te plegen. Dak-Brouwer kan met jarenlange ervaring uw dak repareren en onderhouden in de omgeving Krimpen aan den IJssel. We vertellen je graag meer over onze gratis dakinspectie, vakkundige reparaties en andere diensten. 

  • * velden zijn verplicht.

  Gratis dakinspectie

  Goed onderhoud aan het dak wordt vaak vergeten of uitgesteld. Wanneer het dan hard gaat waaien en regenen is het niet gek dat het dak gaat lekken. Om schade te voorkomen is het dus belangrijk om uw dakdekking in Krimpen aan den IJssel op orde te hebben. Zeker wanneer er schade aan het dak is geconstateerd is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Kleine schades of achterstallig onderhoud breiden zich snel uit tot grote lekkages. Dit zal een grotere kostenpost met zich mee brengen, gezien er meer arbeid verricht zal moeten worden.

  Dak-Brouwer biedt een gratis dakinspectie wanneer u lichte schade op het dak heeft of u twijfelt of er schade op het dak aanwezig is. Wanneer wij een dakinspectie op uw dak in Krimpen aan den IJssel uitvoeren, dan controleren wij op allerlei belangrijke punten zoals:

  Lekkage in de schoorsteen?

  Een goed werkende schoorsteen biedt u de mogelijkheid om uw huis warm te stoken. Echter kan een schoorsteen ook verstoppen en kan een lekkage aanwezig zijn. Dit is geen makkelijke klus, maar bij Dak-Brouwer hebben wij de kennis en vakmanschap in huis. Wij kunnen uw lekkage bekwaam repareren en bijvoorbeeld ook een vogelnest uit de schoorsteen verwijderen.

  Dakreparatie in Krimpen aan den IJssel

  Voor dak- of schoorsteenlekkage in omgeving Krimpen aan den IJssel bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u toch op zoek naar een dakdekker buiten de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Ook dan kunt u terecht bij Dak-Brouwer. Wij zijn namelijk op verzoek actief in heel Nederland!

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Na onze gratis dakinspectie kunnen we een vrijblijvende offerte bieden. Voordat we starten aan de werkzaamheden gaan we met u door alle opties en streven we naar een gedetailleerde offerte volledig op maat. Ben u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

  Bel mij terug!

  Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.

Bel ons direct!