• Dakdekker in Dordrecht

  Op zoek naar een dakdekker in Dordrecht? Heeft u een renovatie aan uw dak nodig? Of heeft u een nieuwbouwproject aan uw dak en bent u woonachtig in de omgeving Dordrecht? Maak dan eens gebruik van de diensten van Dak-Brouwer. Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van dakreparaties en dergelijke. Door onze jarenlange ervaring en de kennis die wij bezitten, maken wij van uw dak een succes. Wij gaan altijd erg klantgericht te werk, dit houdt in dat wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Bekijk deze pagina of bel ons direct voor uw vragen: (078) 618 - 8181

  U weet waar u aan toe bent

  Wanneer u twijfels heeft over uw dak kunt u ons altijd inschakelen voor een gratis dakinspectie. Wij bekijken uw dak dan nauwkeurig en zullen u in alle eerlijkheid vertellen wat uw dak nodig heeft om weer helemaal in orde te zijn. Wanneer u interesse heeft in één van onze diensten maken wij een op maat gemaakte offerte die wij samen met u bespreken. Wij maken duidelijke afspraken, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Uiteraard kunt u al uw wensen bij ons kenbaar maken, zodat wij hier optimaal rekening mee kunnen houden.

  Kwaliteit – Dakdekker Dordrecht

  Wij werken enkel met gecertificeerde producten, dit houdt in dat wij tegelijkertijd ook met kwaliteitsproducten werken. Dit in combinatie met onze ervaring en expertise zorgt ervoor dat onze werkzaamheden resulteren in een dak wat langdurig meegaat. Het is wel zo prettig om te weten dat u in iets investeert wat goed is.

  De klant staat bij ons centraal

  Wij van Dak-Brouwer (dakdekker Dodrecht) willen voor u een betrouwbare partner zijn die goede service levert. U bent dus niet zomaar een klant die we even tussendoor helpen. Door u te woord te staan wanneer u dit wilt en u van deskundig advies te voorzien willen wij u een goed gevoel geven bij uw dakreparatie. Wij hebben de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de omgeving van Dordrecht, deze waarborgen wij iedere dag. Dit doen wij dus ook bij uw dak!

  Wij verzorgen al uw dakdekkers klussen

  In principe kunnen wij alles voor uw dak verzorgen, geen enkele klus is ons te gek. Aan welke diensten u dan allemaal kunt denken die ons dakdekkers bedrijf verzorgd? Denkt u bijvoorbeeld aan: schoorsteen renovatie, voegwerken, dakbedekking, plateau renovatie en lekkage. Dit is zomaar een kleine greep uit onze werkzaamheden. Twijfelt u of wij uw klus aankunnen? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden!

  Meer weten?

  Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn bij Dak-Brouwer? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u veel informatie over allerlei zaken die relevant voor u kunnen zijn. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit doet u door ons te bellen of te mailen, net wat u zelf het prettigst vind!

  Vraag een gratis offerte aan:

  • * velden zijn verplicht.

  Bel mij terug!

  Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.

Bel ons direct!