• Dakdekker Capelle aan den IJssel

  Woont u in Capelle aan den IJssel en heeft u last van een daklekkage? Heeft u een spoedreparatie nodig? Dan bent u hier helemaal aan het juiste adres! Een lekkage kan namelijk in een rap tempo schimmels kweken.

  Dit wilt u natuurlijk ten koste van alles voorkomen.

  Daarom is het zaak dat u zo snel mogelijk een dakdekker inschakelt. U kunt namelijk een hoop nadelige gevolgen voorkomen wanneer u snel handelt.

  Op zoek naar een dakdekker Capelle aan den IJssel? Wacht dan niet langer en maak snel een belafspraak!

  • * velden zijn verplicht.

  Spring snel naar:

  Hoe spoor je een dak lekkage op?

  Een dak lekkage heeft vervelende gevolgen. Daarom is het zaak dat het lek zo snel mogelijk wordt opgespoord. Het is gebruikelijk dat een persoon pas gaat zoeken naar een lek in een veel te laat stadium, wanneer het kwaad dan helaas al geschied is.

  Desalniettemin is het mogelijk om zelf enkele controles uit te voeren om te achterhalen waar het lek zich bevindt. Voor uw eigen veiligheid is het altijd verstandig om bij een dakinspectie een dakdekker Capelle aan den IJssel in te schakelen. Wilt u tóch de lekkage zelf opsporen? Dat kan wanneer u de volgende stappen doorloopt!

  1. Gebruik een wc-papiertje om langs de leiding in huis te gaan. Het kan voorkomen dat er een lekkage binnen in het huis is. Wanneer het papiertje nat wordt weet je dat op dát plekje van de leiding een lek is.
  2. Wanneer u geen lekkages binnen het huis kunt vinden, pakt u een ladder en gaat u het dak op.

  Let op: Houd rekening met valgevaar!

  3. Neem een kijkje naar de afvoeren van uw dak. Controleer of u hier gebreken ziet, zoals barsten of andere beschadigingen.
  4. Lekkages vinden vaak plaats bij de koepel van het dak. Heeft u een koepel op uw dak? Controleer deze dan even of deze beschadigd zijn.   
  5. Staat er een lichtstraat op uw dak? Dan is er een grote kans dat dit de oorzaak is van uw lek. Ziet u hier gebreken of kapotte onderdelen?
  6. Heeft u een schoorsteen op uw dak? Bekijk deze dan even en controleer of deze ergens beschadigd is.
  7. Is uw gevel aangesloten bij de buren? Controleer dan of de aansluiting geen gebreken vertoont.
  8. Werp een blik op uw dakbedekking. Ziet u hier scheuren of andere gebreken?

  Heeft u gebreken geconstateerd?

  Heeft u na het zelfstandig uitvoeren gebreken geconstateerd? Schakel dan een dakdekker Capelle aan den IJssel in. Dakdekkers zijn namelijk gespecialiseerd in werken op hoge daken en bezitten tevens de geschikte apparatuur om lekkages te repareren. U heeft vast zelf ergens een gereedschapskist in uw huis liggen.

  Echter is er een kleine kans dat u het juiste gereedschap heeft. Hierdoor kan het erg onverstandig zijn om tóch aan uw dak te sleutelen. De kans dat u de problemen erger maakt is aanzienlijk groter dan dat u ze oplost. Neem daarom geen onnodige risico’s en laat werkzaamheden aan uw dak door een expert verrichten!

  Heeft u geen gebreken geconstateerd?

  Laat ons dan een dakinspectie voor u doen. Een dakdekker Capelle aan den IJssel is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Wanneer u dit door experts laat doen weet u dat dit veilig en snel gebeurt. Met daklekkages geldt de volgende regel: hoe langer u wacht, u meer schade de lekkage aanricht. Voorkom hoge reparatiekosten en neem direct contact met ons op telefoonnummer (010) 713 0055.

  Dakinspectie: Waar op wordt gecontroleerd

  Bij een dakinspectie worden alle onderdelen van het dak bekeken. Allereerst controleert een dakdekker Capelle aan den IJssel de nokvorsten en kantpannen. Daarna wordt de schoorsteen van top tot teen beoordeeld. Als laatst worden de dakgoten gecontroleerd. Deze zijn heel erg belangrijk bij het afvoeren van het water. Wanneer hier een verstopping in zit blijft het water op het dak liggen.

  Waarom je altijd een dakdekker moet inschakelen

  Het maakt in principe niet uit of u het lek wel of niet heeft kunnen opsporen. Het is altijd aan te raden om een dakdekker Capelle aan den IJssel in te schakelen. Een lekkage kan namelijk zorgen voor permanente schade wanneer u niet zorgvuldig met het lek omgaat.

  Het is cruciaal dat dit wordt gedaan door iemand die over de vereiste kennis hierover beschikt. Wanneer u zelf aan de slag gaat is er een reële kans dat het probleem onbedoeld groter wordt gemaakt. Hier wordt natuurlijk niemand vrolijk van.

  Schakel daarom een dakdekker Capelle aan den IJssel in en laat uw dak voordelig repareren. Heeft u een spoedreparatie nodig? Wacht dan niet en laat dan uw gegevens achter! Wij bellen u in enkele momenten terug!  

  Bel mij terug!

  Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.

Bel ons direct!