• Schoorsteen lekkage oplossen

  Heeft u last van schoorsteen lekkage en is uw schoorsteen toe aan een renovatie? Dan bent u bij Dakdekkersbedrijf J. Brouwer aan het juiste adres. Zelf een lekkage oplossen is namelijk niet een eenvoudige klus en vergt de benodigde vakkennis. Door onze jarenlange ervaring met lekkages weten wij als geen ander hoe een lek moet worden opgespoord en gerepareerd. Door een nauwkeurige inspectie uit te voeren kan uw schoorsteen weer vele jaren mee. Wilt u meer weten over schoorsteen lekkage en het verhelpen van dit probleem? U leest het hier!

  Oorzaken en oplossingen schoorsteen lekkage

  Door onze brede ervaring in het dakdekkersvakgebied weten wij dat schoorstenen relatief snel slijten. Dit komt vooral door de hoge ligging van een schoorsteen. Grote schommelingen in temperatuur zijn hier vaak de oorzaak voor een lek. Overige veelvoorkomende oorzaken zijn: scheuren in de loodslabben, afbrokkelend plateau van de schoorsteen en luchtbellen in het metsel- en voegwerk. Om grotere lekkages in uw woning te voorkomen, is het zaak om de aanleiding van de lekkage zo snel mogelijk te vinden en te repareren. De meest toegepaste oplossingen zijn: nieuwe loodslabben, een nieuw schoorsteenkap,  de schoorsteen waterafstotend maken en/of het plateau repareren.

  Voordelen inhuren specialist

  Wanneer u een specialist inhuurt bent u verzekerd van veel voordelen. Zo kunt u valgevaren en risico’s op hoogte voorkomen. Dit komt omdat een dakdekker voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen. Afhankelijk van de aard van uw schoorsteen lekkage, vernieuwen wij bijvoorbeeld het voegwerk van uw schoorsteen. Omdat wij zeer veel ervaring hebben met repareren van schoorstenen, doen wij dit efficiënt en dus betaalbaar. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten!

  Nieuw voegwerk

  Kwalitatief goed voegwerk heeft niet alleen een nette uitstraling, het voorkomt ook veel lekkageproblemen. Wanneer u een ervaren expert inschakelt bent u ervan verzekerd dat het op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Er zijn namelijk verschillende soorten voegen. Experts kunnen inschatten welke voegen bij de rest van het huis passen en technisch perfect aansluiten. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in dak- en schoorsteenwerk, weten wij de aard en omvang van uw lekkage goed vast te stellen. Dit is nodig om de beste oplossing te bepalen voor de lekkage aan uw schoorsteen.

  Heeft u al een dakdekker ingeschakeld?

  Natuurlijk wilt u graag op tijd uw dak hebben gerepareerd en met Dakdekkersbedrijf J. Brouwer gaat dit ook zeker lukken. Met een reparatie kan uw schoorsteen weer vele jaren mee waardoor u een hoop geld kunt besparen in de toekomst. Heeft u al een dakdekker voor uw schoorsteen lekkage ingeschakeld?

  Vraag een gratis offerte aan:

  • * velden zijn verplicht.

  Bel mij terug!

  Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.

Bel ons direct!